Telefon 0723.865.904

Cursuri și Servicii de Consultanță - EDUCONA

Cursuri de Tehnologia Informației și a Comunicării

Word

Excel

PowerPoint

Access

Cursuri de pregătire pentru informatică și web design

C++

C#

HTML/CSS

Python

Cursuri de pregătire la matematică

Clasa a IX-a

Clasa a X-a

Clasa a XI-a

Clasa a XII-a

Servicii de consultanță

Aveți nevoie de un sfat? Nu știți cum să procedați? Sunați-ne, oricare ar fi problema! Avem specialiști extrem de creativi și cu o experiență vastă care vă pot îndruma pe calea succesului.

Cursuri de
chitară

Lecțiile de chitară sunt individuale și personalizate pentru fiecare cursant în parte. Veți studia următoarele aspecte: citire la prima vedere, recunoaștere și reproducere de sunete și fragmente muzicale, tehnica și perfecționarea ei, rafinarea interpretării muzicale.

Cursuri de negociere și comunicare

Ce este negocierea? Este folosirea informației și a puterii astfel să se obțină avantaje de partea tuturor celor implicați în acest proces. Cum atât în viața personală cât și în cea profesională negociem tot timpul este bine să ne însușim principiile acestei arte și științe.

Cum să devii bun în orice domeniu în scurt timp

Cursul explică ce trebuie să faci și care este secretul de a fi competent în orice îți propui. Vom afla răspunsuri la întrebările: Cum dobândim rapid abilități și cum eliminăm barierele de învățare comune? Câte ore sunt necesare de practică deliberată și concentrată pentru a învăța în timp record?

Programe de mentorat pentru elevi și studenți

Dorim să împărtășim cu elevii și studenții cunoștiințele și experiența noastră pentru dezvoltarea lor intelectuală, pentru a-i încuraja și pentru a-i inspira să devină inventivi.