Telefon 0723.865.904

Evenimente

Pictează în Excel

Ideea aparține artistului nipon Tatsuo Horiuchi care a devenit cunoscut în întreaga Japonie pentru picturile lui în Excel. Prima dată a încercat să desene în Word dar a întâmpinat probleme cu dimensiunile imaginii tipărite. În Excel, însă a observat că există o opțiune care reduce automat dimensiunile foii de lucru, astfel încât aceasta să se potrivească pe o coala ce urmează a fi tipărită. Așa că s-a apucat de lucru. Iar astăzi, la vârsta de 73 de ani, după 10 de ani de specializare în pictură în Excel, Tatsuo Horiuchi este un artist recunoscut în întreaga țară, cu expoziții personale în cele mai importante orașe japoneze.

Preț 60 lei/ora

Lecții de chitară

Lecții de chitara sunt pentru orice vârstă, de la începători până la avansați. Cursurile sunt personalizate, adaptate fiecărui cursant! Lecțiile se desfașoară online prin Zoom sau Skype. Stilurile sunt folk, blues și country.

Preț 100 lei/ora

Evenimente similare

Cursuri de negociere și comunicare

Ce este negocierea? Este folosirea informației și a puterii astfel să se obțină avantaje de partea tuturor celor implicați în acest proces. Cum atât în viața personală cât și în cea profesională negociem tot timpul este bine să ne însușim principiile acestei arte și științe. Mai multe informații aici.

Cum să devii bun în orice domeniu în scurt timp

Cursul explică ce trebuie să faci și care este secretul de a fi competent în orice îți propui. Vom afla răspunsuri la întrebările: Cum dobândim rapid abilități și cum eliminăm barierele de învățare comune? Câte ore sunt necesare de practică deliberată și concentrată pentru a învăța în timp record? Detalii despre curs aici.

Programe de mentorat pentru elevi și studenți

Dorești să îți atingi potențialul maxim? Să înfrunți viața cu mai multă încredere? Să ai discuții calde și frumoase cu un prieten adevărat? Vrei să-ți rezolvi problemele elegant? Sau să te îndrumăm în ce domenii cheie să lucrezi în viitor? Înscrie-te în programul de mentorat aici.